Turbotub – import si distributie produse metalurgice

Fasonare Otel Beton

Fasonare Otel Beton

TurboTub Steel oferă servicii profesionale de fasonare a oțelului beton, adaptate nevoilor și specificațiilor fiecărui proiect în parte.

Serviciile de fasonare oțel beton sunt o soluție excelentă pentru construcțiile care necesită armături cu forme complexe sau cu dimensiuni personalizate. Acest serviciu oferit de TURBOTUB STEEL constă în prelucrarea oțelului beton în funcție de specificațiile și cerințele clienților, cu ajutorul unor linii automate de prelucrare.

Printre avantajele serviciilor de fasonare oțel beton se numără:

Reducerea costurilor de producție prin eliminarea risipei de materiale, deoarece se fasonază doar cantitățile necesare.

Reducerea pierderilor cu până la 100%, deoarece oțelul beton se taie și se îndoaie conform specificațiilor, fără a fi nevoie să se piardă material din cauza erorilor umane.

Reducerea semnificativă a timpului de execuție, deoarece prelucrarea se face automat și rapid, cu precizie maximă.

Păstrarea calității și caracteristicilor oțelului beton conform certificatelor date de producător, pentru a garanta o rezistență și durabilitate optime în timp.

Produse fasonate de înaltă calitate, cu o precizie maximă și fără erori.

Fasonarea se realizează controlat, în conformitate cu normele în vigoare, astfel încât produsul finit să respecte standardele de calitate.

Oferirea de etichete cu tipodimensiunile și detalii despre element, pozitia acestuia în ansamblu și în plan, materialul, greutatea și unghiurile de îndoire.

Curățarea armăturilor și îndepărtarea petelor de rugina pentru a garanta un finisaj de calitate.

Posibilitatea de a lega barele de armatură între ele prin legături de sârmă neagră sau prin sudură electrică prin puncte, astfel încât să se obțină armături cu forme complexe.

Respectarea termenelor de execuție, deoarece produsele fasonate se livrează direct la cotele și formele solicitate, urmând a fi introduse direct în cofrajele de turnare.

Open chat
Suntem online!