Turbotub – import si distributie produse metalurgice

Compania

Suntem unul dintre cei mai apreciati importatori si distribuitori de produse metalurgice din Romania

TURBOTUB STEEL PRODUCTS este o afacere de familie care a desfasurat in mod continu activitati de comert si distributie a produselor metalurgice, cu preponderenta in sistem en-gross.

TURBOTUB STEEL PRODUCTS se ocupa cu achizitia din import si intern a produselor metalurgice, pe care le depoziteaza, le prelucreaza conform cerintelor clientilor debitandu-le la lungimile solicitate si le distribuie in toata Romania.

Astfel, se bucura de experienta unei echipe ce s-a format intr-un timp indelungat si care a avut capacitatea de a construi o bază de productie si depozitare solidă si logistica necesara unei retele de distributie nationala.

Pentru a face fata cerintelor pietei in continua schimbare, TURBOTUB STEEL PRODUCTS s-a orientat catre o strategie de diversificare a gamei de produse metalurgice oferite, incluzand o linie de produse din otel de inalta calitate.

In plus, in vederea dezvoltarii afacerii si a satisfacerii nevoilor clientilor, TURBOTUB STEEL PRODUCTS a investit in tehnologii moderne de prelucrare a metalelor, precum si in echipamente de depozitare si transport performante.

Cu o abordare flexibila si adaptabila la nevoile pietei, TURBOTUB STEEL PRODUCTS isi propune sa devina lider pe piata produselor metalurgice din Romania prin calitatea exceptionala a produselor si serviciilor oferite.

Pentru a oferi o experienta personalizata clientilor nostri, TURBOTUB STEEL PRODUCTS a implementat un sistem de consiliere si asistenta tehnica pentru a le ajuta sa aleaga produsele metalurgice potrivite pentru nevoile lor.

In cadrul strategiei noastre de diversificare, TURBOTUB STEEL PRODUCTS a dezvoltat o linie de produse metalurgice eco-friendly, realizate din materiale reciclate si avand un impact redus asupra mediului.

Diplome de performanță

Open chat
Suntem online!