Turbotub – import si distributie produse metalurgice

Profile UNP, INP, IPE, HEA, HEB, L (cornier)

Profile UNP, INP, IPE, HEA, HEB, L (cornier)

In ultimii ani, profilele laminate, mai ales cele mai groase, au fost utilizate chiar pentru a face structuri metalice in sine. Cornierul si platbanda sunt folosite astazi chiar pentru a realiza si fixa structuri metalice usoare.

Pentru structuri metalice grele, se folosesc profile precum HEA, HEB, HEM, INP, IPE, UNP si UPE. Acestea fac parte din gama de profile laminate.

Daca sunteti interesati de achizitionarea de profile metalice, puteti apela cu incredere la TURBOTUB STEEL PRODUCTS.

Profilele UNP (sau „Universal NormalProfile”) sunt profilele laminate care se folosesc frecvent in constructii si care au o sectiune transversala in forma de „U”. Acestea sunt realizate din otel laminat la cald si sunt utilizate pentru a realiza diverse structuri de rezistenta, cum ar fi grinzi, stalpi, pereti portanti sau acoperisuri. Profilele UNP sunt adesea utilizate in constructii de cladiri rezidentiale, industriale sau comerciale, dar sunt folosite si pentru a realiza diverse alte tipuri de structuri.

Profilele UNP sunt adesea alese pentru utilizarea lor in constructii datorita rezistentei lor ridicate, a flexibilitatii lor in designul arhitectural si a costurilor lor relativ reduse. De asemenea, profilele UNP sunt usor de prelucrat si pot fi taiate, sudate sau gaurite dupa necesitati, ceea ce le face foarte versatile in utilizarea lor. In general, profilele UNP sunt utilizate in combinatie cu alte profile laminate, cum ar fi profilele HEA sau HEB, pentru a forma structuri de rezistenta mai complexe.

Este important ca profilele UNP sa fie dimensionate corect pentru a face fata solicitarilor la care vor fi supuse in timpul utilizarii lor.

Profilele INP (sau „I NormalProfile”) sunt profilele laminate care se folosesc frecvent in constructii si care au o sectiune transversala in forma de „I”. Acestea sunt realizate din otel laminat la cald si sunt utilizate pentru a realiza diverse structuri de rezistenta, cum ar fi grinzi, stalpi, pereti portanti sau acoperisuri.

Profilele INP sunt adesea utilizate in constructii de cladiri rezidentiale, industriale sau comerciale, dar sunt folosite si pentru a realiza diverse alte tipuri de structuri.

Profilele IPE (sau „I Profile of Extra Strength”)

Profilele HEA (sau „High Strength Extra Wide Profile”)

Profilele HEB (sau „High Strength Extra Wide Profile”)

Profilul L (sau cornierul) este un profil laminat care se foloseste frecvent in constructii si care are o sectiune transversala in forma de „L”. Acesta este realizat din otel laminat la cald si este utilizat pentru a realiza diverse structuri de rezistenta, cum ar fi grinzi, stalpi, pereti portanti sau acoperisuri. Cornierul este adesea utilizat in constructii de cladiri rezidentiale, industriale sau comerciale, dar este folosit si pentru a realiza diverse alte tipuri de structuri.

Profilul L este adesea ales pentru utilizarea sa in constructii datorita rezistentei sale ridicate, a flexibilitatii sale in designul arhitectural si a costurilor sale relativ reduse. De asemenea, cornierul este usor de prelucrat si poate fi taiat, sudat sau gaurit dupa necesitati, ceea ce il face foarte versatil in utilizarea sa.

In general, cornierul este utilizat in combinatie cu alte profile laminate, cum ar fi profilele HEA sau HEB, pentru a forma structuri de rezistenta mai complexe. Este important ca cornierul sa fie dimensionat corect pentru a face fata solicitarilor la care va fi supus in timpul utilizarii sale.

 

Corniere cu aripi egale

Cornierele cu aripi egale sunt elemente metalice laminate, care au o secțiune transversală în formă de „L” cu aripi de aceeași lungime. Acestea sunt utilizate în diverse aplicații de construcții, precum structuri metalice, rampe, platforme, garduri sau diverse sisteme de fixare. Cornierele cu aripi egale sunt disponibile în diferite dimensiuni și grosimi, astfel încât pot fi adaptate la nevoile specifice ale proiectului. Ele sunt cunoscute pentru rezistența și durabilitatea lor, fiind una dintre cele mai populare opțiuni în domeniul construcțiilor metalice.

 

Corniere cu aripi inegale

Cornierele cu aripi inegale sunt elemente de constructie din otel utilizate in diverse proiecte de constructii si inginerie. Acestea sunt caracterizate prin faptul ca au aripi de lungimi diferite, ceea ce le confera o mare versatilitate in utilizare. Cornierele cu aripi inegale pot fi utilizate pentru a sustine incarcaturi orizontale sau verticale, precum si pentru a fixa diverse structuri metalice sau pentru a realiza elemente decorative. In plus, acestea sunt foarte durabile si pot rezista in timp la conditii extreme de temperatura si la coroziune.

Platbanda, cunoscută și sub denumirea de oțel lat, este un produs metalic lărgit, cu o secțiune transversală plată și dreptunghiulară. Aceasta este disponibilă în diferite dimensiuni și grosimi, fiind utilizată în diverse aplicații industriale și de construcții. Platbanda poate fi utilizată în realizarea de structuri metalice, în fabricarea de componente pentru mașini și echipamente, precum și în aplicații decorative. De asemenea, oțelul lat este folosit pentru a asigura rigiditatea și rezistența în diverse aplicații industriale.

 

 

Barele patrate sunt produse plate din metal, cu secțiune pătrată. Ele sunt utilizate frecvent în industria de construcții, precum și în alte domenii, cum ar fi producția de mobilier, echipamente sportive, mașini și utilaje, instalații electrice, etc. Barele patrate sunt fabricate din diferite materiale, cum ar fi oțelul, aluminiul sau cuprul, și pot fi disponibile în diferite dimensiuni și grosimi pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui proiect.

 

 

Profilul T este un tip de profil metalic utilizat în diverse aplicații din industrie și construcții. Acesta are o formă de T și este fabricat prin procesul de laminare la cald. Profilul T este utilizat în principal ca element de structură în construcții metalice și în producția de echipamente industriale. Acesta oferă o rezistență excelentă la încărcături și tensiuni, fiind totodată ușor de prelucrat și de instalat.

Suntem o companie specializata in distributia de otel pentru armarea betoanelor, cu o gama variata de produse disponibile pentru a satisface cerintele specifice ale proiectelor tale. Oferim si servicii de fasonare si debitare a otelului, astfel incat sa putem livra produsul final conform specificatiilor proiectului tau. In plus, avem disponibile si accesorii, cum ar fi distantierii pentru plasa sudata, la preturi competitive.

TURBOTUB STEEL PRODUCTS ofera otel patrat laminat la cald sau la rece, potrivit pentru o gama larga de aplicatii industriale. Fie ca este folosit in aplicatii structurale sau ornamentale, otelul nostru este de cea mai buna calitate, asigurand o rezistenta ridicata si o durabilitate indelungata.

Oțelul rotund este un material extrem de versatil și util, fiind utilizat într-o varietate de aplicații în construcții metalice și în alte industrii. De la fabricarea de scule și executarea de piese, până la realizarea de elemente decorative și de unelte agricole, acest material este indispensabil pentru numeroase proiecte.

În construcțiile metalice, oțelul rotund este adesea folosit pentru a crea structuri rezistente și durabile, cum ar fi stâlpii de susținere sau cadrele metalice pentru clădiri. De asemenea, oțelul rotund poate fi utilizat pentru fabricarea de axe metalice și pentru executarea de piese complexe care necesită un material puternic și durabil.

În industria de fabricare de scule, oțelul rotund este un material preferat pentru realizarea de instrumente de tăiere și alte unelte. Datorită proprietăților sale de duritate și rezistență, acest material este ideal pentru a fi prelucrat în forme și dimensiuni precise.

Oțelul rotund este, de asemenea, utilizat pentru fabricarea de elemente decorative în diverse proiecte de design interior sau exterior. De la balustrade și garduri până la suporturi de lumini și mobilier, oțelul rotund poate fi transformat într-o varietate de forme și modele.

În plus, oțelul rotund este folosit în industria de echipamente de transport pentru a realiza componente precum arcuri sau axe. De asemenea, acest material poate fi utilizat și în fabricarea de unelte agricole, cum ar fi pluguri sau greble, precum și în realizarea de buloane filetate.

TURBOTUB STEEL PRODUCTS vă oferă o gamă largă de oțel rotund de cea mai bună calitate, adecvată pentru o varietate de aplicații în construcții metalice și în alte industrii. 

Solicită ofertă

Open chat
Suntem online!