Turbotub – import si distributie produse metalurgice

Panouri gard zincate / vopsite

Panouri gard zincate / vopsite

Panourile de gard zincate / vopsite sunt utilizate frecvent in constructii, acestea fiind utilizate la construirea gardurilor pentru împrejmuirea proprietăților sau pentru a delimita spatiile exterioare, conferind un aspect estetic placut. 

Acestea sunt realizate prin sudare electrică, fiind usor de instalat side intretinut, constituind o solutie avantajoasa în privința costurilor si timpului de montaj.

Panourile de gard zincate sunt tratate cu un strat de zinc care le protejeaza impotriva ruginei si a altor daune cauzate de factorii de mediu. Acest strat de zinc le confera o rezistenta crescuta la intemperii si le permite sa ramana in stare buna pentru o perioada mai lunga de timp.  În funcție de metoda de aplicare și calitatea acoperirii de zinc, panourile de gard se execută astfel:

  • Panouri de gard sudate din sârmă zincată termic având diametrul de 3,5 mm
  • Panouri de gard zincate prin imersie în baia de zinc, după sudură, având diametrul sârmei de 4,2 mm
  • Panourile de gard zincate sunt prevăzute cu ranforsări orizontale în formă de “V”, care le asigură un grad mai mare de rigiditate

Daca doriti sa obtineti cele mai bune preturi pentru panourile de gard zincate / vopsite de calitate superioara, cu siguranta ar trebui sa apelati la TURBOTUB STEEL, furnizorul care poate asigura si logistica necesara pentru a livra rapid produsele.

Stalpi de gard

Stalpii de gard pe care sunt montate  plasele pot fi realizati din tevi rectangulare negre, zincate sau vopsite in camp electrostatic. 

Asiguram debitarea tevilor la dimensiunile solicitate. 

Inaltimile uzuale ale stalpilor sunt: 1,5m;  2m;  2,4 – 2,5m;  3m.

Suruburi T cu piulita

Elemente de fixare a panourilor

Clema fixare panouri cu surub autofiletant

Elemente de fixare a panourilor

Open chat
Suntem online!