Turbotub – import si distributie produse metalurgice

Electrozi sudura: rutilici, bazici

Electrozi sudura: rutilici, bazici

Electrozii de sudura sunt produse din metal care sunt utilizate pentru a realiza suduri prin electrofuziune. Acestia sunt disponibili intr-o varietate de tipuri, in functie de compozitia metalica, diametrul si caracteristicile de sudare.

Electrozii rutilici sunt produsi din otel inoxidabil si au un punct de topire ridicat. Acestia sunt utilizati pentru sudarea otelurilor inoxidabile si a altor materiale rezistente la coroziune. Electrozii rutilici ofera o sudare de calitate, cu o putere de aderenta mare si o rezistenta ridicata la coroziune.

Electrozii bazici sunt produsi din otel carbon si au un punct de topire mai scazut decat electrozii rutilici. Acestia sunt utilizati pentru sudarea otelurilor carbon si a altor materiale feromagnetice. Electrozii bazici ofera o sudare rapida si eficienta, dar au o rezistenta mai scazuta la coroziune decat electrozii rutilici.

In general, electrozii de sudura sunt disponibili intr-o varietate de diametre, astfel incat sa se poata adapta la diverse aplicatii de sudare. Este important sa alegeti electrozii potriviti pentru proiectul dvs., astfel incat sa obtineti o sudare de calitate si rezistenta.

Solicită ofertă

Open chat
Suntem online!