Turbotub – import si distributie produse metalurgice

Tevi sudate Rotunde

Tevile sudate rotunde sunt realizate din otel laminat la cald si sunt utilizate frecvent in industria de constructii pentru a transporta fluide sau gaze. Acestea sunt produse prin sudarea longitudinala a doua marginimi de otel, ceea ce le confera o rezistenta ridicata si o durata de viata mai mare.

Tevile sudate rotunde sunt disponibile intr-o varietate de diametre si grosimi pentru a se potrivi diferitelor aplicatii.

Tevi sudate Patrate si Dreptunghiulare

Tevile sudate patrate si dreptunghiulare sunt produse din otel laminat la cald si sunt utilizate frecvent in industria de constructii pentru a realiza diverse structuri metalice. Acestea sunt produse prin sudarea longitudinala a doua marginimi de otel, ceea ce le confera o rezistenta ridicata si o durata de viata mai mare.

Tevile sudate patrate si dreptunghiulare sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni, astfel incat sa se poata adapta la diverse aplicatii. Acestea sunt adesea utilizate pentru a realiza stalpi, grinzi, suporti, rame, scari, balustrade si alte astfel de structuri metalice.

In plus, tevile sudate patrate si dreptunghiulare sunt usor de prelucrat si pot fi taiate, sudate sau gaurite dupa necesitati, ceea ce le face foarte versatile in utilizarea lor. Sunt o optiune durabila si estetica pentru orice proiect de constructie care necesita structuri metalice.

Open chat
Suntem online!