Turbotub – import si distributie produse metalurgice

Arcade pentru solarii

Arcade pentru solarii

Arcade metalice din oțel galvanizat, pentru durabilitate în cultivarea plantelor

Arcadele pentru solarii sunt confecții metalice care oferă suport și protecție plantelor în seră. Acestea sunt realizate din țevi și profile din oțel galvanizat, ceea ce le conferă o rezistență și durabilitate în timp. Arcadele sunt ușor de montat și pot fi personalizate în funcție de dimensiunea și forma solariului. Prin utilizarea arcadelelor, se asigură un climat optim pentru dezvoltarea plantelor și o producție mai mare de legume și fructe în seră.

Avantajele arcadelor pentru solarii TURBOTUB STEEL

Rezistență la intemperii și condiții climatice extreme.

Durabilitate în timp și rezistență la coroziune.

Flexibilitate în design și dimensiuni, potrivindu-se nevoilor fiecărui client.

Ușurință în montare și demontare.

Protejarea culturilor de efectele directe ale soarelui și ploii.

Asigurarea unui mediu ideal pentru cultivarea plantelor.

Utilizarea materialelor de calitate superioară pentru o durată lungă de viață.

Economie de energie prin controlul eficient al temperaturii și iluminării naturale.

Reducerea costurilor de întreținere prin protejarea culturilor de daune și boli.

Îmbunătățirea randamentului culturilor prin crearea unui mediu controlat și protejat

Întrebări frecvente

Oțelul galvanizat este un material obținut prin aplicarea unui strat protector de zinc pe suprafața oțelului. Procesul de galvanizare constă în imersarea pieselor de oțel într-un recipient cu zinc topit sau în aplicarea unui strat de zinc prin alte metode precum galvanizarea electrolitică. Stratul de zinc formează o barieră protectoare între oțel și mediul înconjurător, oferind rezistență sporită la coroziune și prelungind durata de viață a structurii.

În ceea ce privește tevile și profilele din oțel galvanizat, acestea sunt fabricate utilizând oțelul galvanizat ca material de bază. 

Țevile pot avea diferite diametre și grosimi, în funcție de necesitățile specifice ale solariilor. Acestea pot fi utilizate pentru construirea scheletului arcadei, oferind rezistență structurală și stabilitate. Profilele din oțel galvanizat sunt folosite pentru elementele orizontale și verticale ale arcadei, contribuind la rigiditatea și stabilitatea generală a structurii.

Materialele din oțel galvanizat sunt preferate în construcția arcadelelor pentru solarii datorită rezistenței lor la coroziune, durabilității și capacității de a face față condițiilor variate de mediu. Ele sunt capabile să reziste la expunerea la apă, umiditate, radiații solare și temperaturi extreme, asigurând o protecție adecvată pentru plantele cultivate în interiorul solariilor.

La TurboTub, folosim oțelul galvanizat de înaltă calitate în producția de arcade pentru solarii. Ne asigurăm că materialele folosite respectă standardele de calitate și oferă o rezistență superioară în timp. 

Aceasta asigură durabilitatea și stabilitatea arcadei pentru solarii, permițând agricultorilor să beneficieze de o soluție de protecție eficientă și de lungă durată pentru culturile lor.

Arcadele pentru solarii oferă o serie de avantaje în agricultură. Acestea includ:

 • Protecție împotriva intemperiilor: Arcadelele pentru solarii oferă o barieră de protecție împotriva ploii, zăpezii, grindinei și vântului puternic. Această protecție ajută la menținerea unui mediu stabil în interiorul solariilor, ceea ce permite cultivatorilor să controleze mai bine condițiile de creștere.
 • Extinderea sezonului de creștere: Arcadelele pentru solarii permit prelungirea sezonului de creștere, permițând agricultorilor să cultive plante în afara sezonului normal. Acest lucru este posibil datorită capacității arcadelelor de a menține temperatura și umiditatea optime în interior.
 • Creșterea randamentului: Prin crearea unui mediu controlat, arcadelele pentru solarii ajută la optimizarea condițiilor de creștere, ceea ce poate duce la creșterea randamentului culturilor. Mai mult, arcadelele oferă o protecție împotriva dăunătorilor, ceea ce reduce riscul de pierdere a recoltei.
 • Conservarea resurselor: Arcadelele pentru solarii permit economisirea resurselor precum apa și energia. Acestea oferă o mai bună gestionare a apei prin sisteme de irigare eficiente, iar tehnologia modernă poate reduce consumul de energie pentru iluminare și ventilație.

Există o varietate de tipuri de arcade pentru solarii disponibile, iar acestea pot fi personalizate pentru a se potrivi nevoilor specifice ale agricultorilor. 

Iată câteva tipuri de arcade pentru solarii și modul în care pot fi personalizate:

 • Arcade solarii cu structură din oțel: Acestea sunt arcade durabile și rezistente, construite cu o structură solidă din oțel zincat sau oțel inoxidabil. Pot fi personalizate în funcție de dimensiunea și forma dorită, în funcție de specificațiile terenului și nevoilor agricole.
 • Arcade solarii cu acoperiș rigid: Aceste arcade sunt dotate cu un acoperiș rigid, de obicei realizat din policarbonat sau sticlă. Acoperișul rigid oferă o protecție maximă împotriva intemperiilor și permite o bună transmitere a luminii solare în interiorul solariului. Pot fi personalizate în funcție de dimensiunea și formă acoperișului, precum și de materialul utilizat.
 • Arcade solarii cu acoperiș retractabil: Aceste arcade permit ajustarea nivelului de expunere la lumină și aer prin acoperișul retractabil. Agricultorii pot regla acoperișul în funcție de nevoile specifice ale plantelor și condițiile meteorologice. Pot fi personalizate în funcție de dimensiunea, formă și materialul acoperișului retractabil.
 • Arcade solarii cu sistem de ventilație automată: Aceste arcade sunt echipate cu un sistem de ventilație automată, care permite reglarea fluxului de aer în interiorul solariului. Sistemul de ventilație se activează în funcție de temperatură și umiditate, asigurând un mediu optim pentru creșterea plantelor. Pot fi personalizate în funcție de dimensiunea și amplasarea sistemului de ventilație.
 • Arcade solarii multifuncționale: Aceste arcade sunt concepute pentru a satisface nevoile specifice ale agricultorilor, oferind funcționalități suplimentare. Acestea pot include caracteristici precum sisteme de irigare integrate, panouri solare pentru energie electrică sau sisteme de control automat al climei. Personalizarea acestor arcade se face în funcție de cerințele și preferințele agricultorilor.

Arcadele pentru solarii de la TurboTub permit construirea unei varietăți vaste de solarii, adaptate la diverse tipuri de culturi și cerințe de spațiu. Iată câteva exemple de solarii pe care le puteți construi cu produsele noastre:

 • Solar pentru legume (roșii, castraveți, ardei) 🍅🥒
 • Solar pentru flori 🌸🌹
 • Solar pentru ciuperci 🍄
 • Solar pentru pepiniere 🌱
 • Solar pentru fructe exotice (papaya, banane) 🍌
 • Solar pentru căpșuni 🍓
 • Solar pentru plante aromatice (busuioc, mentă) 🌿
 • Solar pentru verdeață (salată, spanac) 🥗
 • Solar pentru viță de vie 🍇
 • Solar pentru creșterea plantelor în scopul cercetării 🧪🌱

Cu arcadele noastre de calitate superioară, posibilitățile sunt infinite! 

Personalizați-vă solarul în funcție de nevoile dvs. și maximizați producția.

Open chat
Suntem online!