Turbotub – import si distributie produse metalurgice

Utilizari pentru tevile rotunde sudate de la TURBOTUB STEEL

Utilizari pentru tevile rotunde sudate de la TURBOTUB STEEL

Tevile rotunde sunt un tip de tevi cu secțiune circulară, care au o arie larga de utilizare, fiind utilizate in diverse domenii de activitate. Unul dintre cele mai comune domenii de utilizare ale tevilor rotunde este constructia schelelor metalice, acestea fiind folosite pentru realizarea schelelor temporare sau permanente.

Tevile rotunde sunt de asemenea utilizate pentru realizarea stalpilor de gard si a cadrelor metalice, precum si pentru confectii si constructii metalice in general. Acestea sunt, de asemenea, utilizate in lucrari mecanice, pentru a realiza diverse piese mecanice si componente. In plus, tevile rotunde sunt utilizate si in transportul fluidelor, pentru a transporta diverse lichide sau gaze.

Iata alte 20 de utilizari pentru tevile rotunde:

Construirea structurilor metalice pentru hale industriale
Realizarea conductelor pentru apa
Amplasarea panourilor publicitare
Instalarea sistemelor electrice
Crearea balustradelor pentru scari
Mobilier urban
Elemente de design
Sisteme de irigatii
Sisteme de climatizare
Sisteme de ventilatie
Alimentarea cu apa
Evacuarea apei
Sisteme de iluminat
Sisteme de securitate
Sisteme de incalzire
Sisteme de racire
Sisteme de stocare
Sisteme de transport.

Tevile rotunde sudate sunt foarte rezistente la presiune si au o forma perfecta, ceea ce le face usor de adaptat la diferite scopuri de utilizare. Acest tip de tevi sunt ideale pentru realizarea constructiilor din metal, cum ar fi structurile, stalpii sau cadrele. Tevile rotunde sunt un material prelucrabil, care poate fi sudat si utilizat atat in constructii civile, cat si in constructii industriale. Daca optati pentru tevile rotunde sudate de la TURBOTUB STEEL, veti beneficia de transport specializat pentru orice comanda.


Comanda acum tevile rotunde de la TURBOTUB STEEL, care sunt disponibile in stocul nostru la depozitul din Ilfov. Nu trebuie sa iti faci griji pentru transport, deoarece oferim servicii de transport specializat pentru orice comanda.

Asigura-te ca ai tot ce ai nevoie pentru proiectul tau si comanda acum tevile rotunde de la TURBOTUB STEEL!

Share on linkedin
Share on facebook
Open chat
Suntem online!